Zdají se vám někdy sny o škole? Učitelech? Či o nějaké trapné příhodě např. ve škole?
Mě se zdá o dvou nejmenovaných učitelkách. Jedna bude M a druhá P, ano? M jsem měla na němčinu, tělocvik. Naprosto jsem jí nesnášela. Mám problémy s chováním a s agresí. Jsem dost i bručoun. Němčina mě naprosto nebaví, a tak jsem z ní nikdy neměla ani dobrý známky. Ale paměť mám dobrou, když se chci
Pamatujete si doby, kdy jsme z deváťáků měly doslova po*raná kaťata? A jaké jsou teď ty děti? Jen kdyby se ty časy vrátily, ty spratkové jsou příšerní.
Obrázek pod tímto textem je přesně to, co se děje na školách a co mnoho deváťáků dnešní doby opravdu rozčiluje. Často si za to můžou ale i sami.
Trochu zvláštní název tématu, že? Před pár měsíci jsem narazila na svém oblíbeném povídkovém servru na časté náhody u jedné osoby a jejích povídkách. Vysvělím, jak to myslím... Příkladem může být přesná shoda jmen a i děje. Často jsem si všímala opsaných mang, které jsem někdy četla a hned rozpoznala, o co se jedná. Upřímně mě to naštvalo, jelikož to byl můj oblíbený autor. Při tom to byl
Možná to někdo zažil, možná že ne.
My ve škole na hudební výchovu máme za úkol si udělat pár referátů na své oblíbené zpěváky a přinést sebou i ukázku.
Mým tématem dnes je: ,,Co byste si přinesly?" Spíše koho, ale to je jedno.
Přiznám, že já přemýšlela o;
Nakonec budu mít tři referáty. Také nesmím zapomenout, že se to vše bude muset říkat na vzpamnět:D
Docela dost práce, že?
Zdravím...
Pěkný večer...
Začnu s tím, čeho jsem si všimla za tu dobu, co jsem už na světě. Chci zrovda dnes mluvit jen o jedné konkrétní věci, která by se mě také mohla týkat (kdybych náhodou taková byla osoba, o kterých budu mluvit). Jistě jste si nejednou všimli, že se dost píšou věci jako ,,Jsem asi lesba, a proto se mi všichni smějí", ,,Nikdo mě nemá rád, protože
Je to obrázek z mangy, avšak jelikož moc lidí nečte mangy, tak se ptám jen na váš názor ohledně jejich krásy.
Abych také mohla něco říci, tak já fandím Akimu - opravdový fešák.
Nazdárek...
Jak víte, v poslední době jsem se zaměřila na kreslení. To je jasné, jelikož kreslení doslova miluji a popravdě bych se s tím chtěla i živit. Ale jak kreslení vidíte vy?
Občas se ptám, kolik tak asi lidí má rádo kreslení a které to vůbec nebaví. Pokud máte trochu času a chcete o tom něco napsat, tak prosím.
Neodmítneme žádný váš názor na kreslení.
Vaše admin.
,,Je dobré mluvit s ostatními, nebo dělat, že pro vás nic nejsou."
Jaká z dvojnic je vaše favoritka?
Vs.
Určitě se někdo dívá na The Vampire Diaries a určitě fandí jednomu páru, tak jsem vymyslela, že si vy určíte, kdo vyhraje...
nebo
Elena